fbpx

H.-P.: 9.00 - 17.00 | Szo.: 9.00 - 13.00 | Vas.: Zárva

Szakértői Blog

Optikán belüli újdonságokról, érdekességekről olvashat.

Fedezd fel a ZEISS Adaptiv Sun intelligens szemüveglencsét! - Okos napszemüveglencsék a kényelmes, divatos életmód érdekében

Képzeljük el azt a szituációt: épp most ülünk a napfényes parkban, majd áthaladnak egy árnyékos utcán- az élet dinamikus minden gyorsan változik. A kedvenc napszemüvegünket általában magukkal viszik. De nem mindig rendelkezik megfelelő, kellemes árnyalattal. Az erős napsütésben gyakran nem elég sötét, és felhős időben, vagy egy rövid vásárlás során a városban már túl sötét lehet. Az ideális lenne egy olyan napszemüveg, amely alkalmazkodik ehhez a dinamikához és automatikusan igazodik a változó fényviszonyokhoz. Miközben mindig teljes UV-védelmet biztosít. A ZEISS AdaptiveSun szemüveglencsék pontosan erre lettek kifejlesztve.

Az innováció és a kényelem találkozik a ZEISS Adaptiv Sun szemüveglencsékben, forradalmasítja az optikai technológiát és megkönnyíti az emberek életét. De mi is teszi különlegessé ezt a lencsét, és miért válik egyre népszerűbbé?

Image

Mit tud ez a lencse?

A ZEISS Adaptiv Sun szemüveglencse egy újgenerációs napszemüveglencse, amely automatikusan alkalmazkodik az UV-sugárzás intenzitásához és a fényviszonyokhoz. Ez azt jelenti, hogy kültéren kb. 95%-os sötétségű a lencse, borús időben, árnyékos részen vagy beltéren pedig világosabbra vált kb. 60%-ra, így mindig optimális látás élményt biztosít a viselőjének.

Kihangsúlyoznám ez nem az átlagos fényresötétedő szemüveglencse ami teljesen világos lesz ez egy NAPSZEMÜVEGLENCSE. Olvass tovább s teljesen megérted , hogyan is működik.

Mi az előnye?

Az egyik fő előnye ennek a lencsének az egyszerűség és a kényelem. Nem kell többé váltogatnod különféle napszemüvegeket a fényviszonyok változásával, hiszen ez a lencse automatikusan reagál. Legyen akàr borús idő vagy verőfényes napsütés. Rövid ideig beltérben sem zavaró. Pl. Verőfényes nyári napon a dioptriás napszemcsid viseled, de gyorsan beugranál egy boltba venni valami kis frissítőt. Normál esetben kicserélnéd a szemüvegedet az átlátszó normál szemüvegedre. De ennél a lencsénél nem kell mert pillanatok alatt 95%-os sötétségről lesz 60%-os a lencse színe, amivel könnyedén boldogulhatunk beltérben! Vagy vegyük azt a példát, amikor már pislákolgat a nap a felhők közül napszemüveg jól esne az érzékeny szemednek, de a napszemüveged túl sötét, így még inkább hunyorogsz. Ennél a lencsénél nem kell kompromisszum, majd a lencse megoldja az alkalmazkodást és szemed számára mindig a legoptimálisabbat nyújtja. Emellett a lencse speciális technológiája védi szemeidet az UV-sugárzás káros hatásaitól, így biztonságban tarthatod a látásodat.

Image

Kinek javasolt ez a szemüveglencse?

Az Adaptive Sun napszemüveglencse széles körben ajánlott mindazok számára, akik dinamikus életet élnek, nem szeretik a kompromisszumokat, szeretika divatos napszemüvegeket, és keresik az innovatív/ okos megoldásokat. Ideális választás azoknak, akik érzékeny szeműek, és fontosnak tartják a megfelelő fényvédelmet minden fényviszony között. Emellett azoknak is ajánlott, akik szeretnének trendik lenni, és mindig a legújabb technológiát viselni. A ZEISS Adaptiv Sun lencse kényelmet, stílust és védelmet kínál, így mindenki számára ideális választás lehet a mindennapi életben és az aktív szabadidős tevékenységek során.

Image

Hogyan működnek az intelligens napszemüveglencsék?

A ZEISS AdaptiveSun megoldások automatikusan reagálnak az UV-sugárzás intenzitására, így a lencsék színintenzitása optimalizálódik a környezeti feltételeknek megfelelően. Ezáltal tökéletes UV- és tükröződésvédelmet biztosítanak viselőjüknek.

Kaphatóak négy divatos színben – barna, szürke, pioneer és kék – egységes vagy színátmenetes színezésben, és közepes vagy magas fényintenzitás esetén nyújtanak védelmet.

Ezek a napszemüveglencsék ideális választást jelentenek az UV-védelem, a csökkentett tükröződés és a kényelmes látás terén, még akkor is, amikor a fényviszonyok folyamatosan változnak.Az innováció és a kényelem találkozik a ZEISS Adaptiv Sun szemüveglencsékben, forradalmasítja az optikai technológiát és megkönnyíti az emberek életét. De mi is teszi különlegessé ezt a lencsét, és miért válik egyre népszerűbbé?

01

Gyors

A ZEISS AdaptiveSun napszemüveglencsék gyorsan reagálnak a változó fényviszonyokra - nagyobb látáskomfort érdekében. 18-35 másodperc alatt sötétednek be.
02

Sötét és sötétebb

A ZEISS AdaptiveSun napszemüveglencsék nagyon sötétek lesznek a közvetlen napsütésben - optimális látást biztosítva bármikor. Árnyékban, felhős időben vagy kávézóban a napszemüveglencsék akár 60% -át is elnyelik a fénynek. Erős napsütésben, amikor teljes fényvédelem szükséges, akár 97% -ra is besötétednek
03

Színtartósság

A ZEISS AdaptiveSun napszemüveglencsék különösen színtartóak, tartósan természetes látást biztosítva.
04

Vakítás elleni védelem

A vakító napsütéses helyzetekben és erős tükröződések elleni védelem érdekében a ZEISS AdaptiveSun szemüveglencsékhez extra polarizációs szűrő is rendelhető. Mindig teljes UV-védelemmel.

Miért szeretik az emberek?

Az emberek azért szeretik a ZEISS Adaptiv Sun lencsét, mert egyszerű használni és kényelmes viseletet biztosít minden körülmény között. Nem kell aggódniuk azon, hogy szemük megfelelő védelmet kap-e a napsugarak ellen, vagy hogy borúsabb időben nehezebben látnak majd. Ez a lencse minden helyzetben optimális látást biztosít, így a szemüvegesek, bármikor és bárhol élvezhetik a tű éles képet.

Milyen problémára ad megoldást?

A ZEISS Adaptiv Sun szemüveglencse számos hétköznapi problémára nyújt megoldást. Például:

  • Azoknak, akiknek érzékenyek a szemük a fényre, és gyakran váltogatják a világosabb és sötétebb napszemüveget, mostantól nem kell ezzel foglalkozniuk.
  • Azoknak, akik aktív életmódot élnek, és szükségük van egy olyan szemüvegre, amely minden helyzetben biztosítja a megfelelő védelmet és látást.
  • Azoknak, akik fontosnak tartják a szemük egészségét és szeretnék minimalizálni az UV-sugárzás káros hatásait.

Összességében a ZEISS Adaptiv Sun szemüveglencse egy forradalmian új megközelítést kínál a napszemüveges látáskorrekcióban és a szemvédelemben. Kényelmes, hatékony és modern megoldás mindenki számára, aki fontosnak tartja a szemének egészségét és a kényelmes látást. Ne hagyd ki te sem ezt az innovációt, és fedezd fel, hogy mennyivel könnyebb lehet az élet a ZEISS Adaptiv Sun lencsével!

Márciusban kedvező ajánlattal beszerezheted új intelligens napszemüveglencséd! Időpontfoglalásért kattints a lenti gombra!

Érdeklődjön telefonon:

Image
Egy család, egy szívvel, egy lélekkel
41 éve az Önök tökéletes látásáért!
Nyitvatartás:
  • Hétfő - Péntek: 
  • Szombat:
  • Vasárnap:
2000 Szentendre, Sztaravodai út 54.

Területek