fbpx

H.-P.: 9.00 - 17.00 | Szo.: 9.00 - 13.00 | Vas.: Zárva

Egészségpénztári partnerek

Amennyiben egészségpénztári tagsággal rendelkezik, abban az esetben nálunk tud fizetni egészségpénztár kártyájával, vagy készpénzzel és számlát állítunk ki, így az egészségpénztár visszatéríti a vásárolt termék vagy szolgáltatás árát.

Elfogadott Egészségpénztárak

dimenzió
vasutas
mkb
otp ep
otp szép
patika ep
ticket wellness
új pillér

Elfogadott Egészségpénztárak

Minden egészségpénztári tagnak 5-10% komplett szemüveg kedvezményt tudunk adni. 5% kedvezmény a nálunk először vásárolóknak, 10% a törzsvásárlóinknak. Más akcióval össze nem vonható.
A legkedveltebb egészségpénztárakkal már kötöttünk együttműködési szerződést, amennyiben nem találja egészségpénztárát, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon ((06) 26/311-841) vagy kapcsolati menüpontunkon keresztül. Amennyiben módunkban áll, szerződést kötünk a kívánt egészségpénztárral.

Tudta Ön, hogy az egészségpénztári kártyájával szemüveget és kontaktlencsét is vásárolhat?

Mivel Magyarországon is egyre jobban bővül az önkéntes egészségpénztárak köre, ezért szolgáltatásaink és a kedvezmény rendszerünk kiteljesítésének érdekében számos egészségpénztárral kötöttünk együttműködési szerződést. Ennek köszönhetően tagjaiknak különböző kedvezményeket tudunk üzleteinkben biztosítani a szemüvegkeretek és a kontaktlencsék fogyasztói árából, valamint a szemvizsgálat díjából.

Érdeklődjön telefonon:

Image
Egy család, egy szívvel, egy lélekkel
40 éve az Önök tökéletes látásáért!
Nyitvatartás:
  • Hétfő - Péntek: 
  • Szombat:
  • Vasárnap:
2000 Szentendre, Sztaravodai út 54.

Területek