fbpx

H.-P.: 9.00 - 17.00 | Szo.: 9.00 - 13.00 | Vas.: Zárva

Garanciák

Tökéletes látás garancia

Tökéletes látás garancia

100% megelégedést vállalunk minden szemüvegre, amit nálunk a Máté Fotó-Optikában elvégzett látásvizsgálat alapján elkészített szemüveg. Amennyiben az általunk elkészített szemüveg a mindennapos használat során mégsem bizonyul megfelelőnek, a látásvizsgálatot megismételjük és a szemüvegben a lencséket a kívánt erősségűre cseréljük, további díj megfizetése nélkül a szemüveg elkészülésétől számított NÉGY héten belül.

Látás garancia

Látás garancia

12 hónapig garantáljuk, hogy látása nem fog változni, amennyiben a vizsgálatot mi végeztük, s a páciens elmúlt 25 éves.  Amennyiben még is 50%-os áron vásárolhat új szemüveglencséket.*

Ingyenes szemüveg szerviz

Ingyenes szemüveg szerviz

2 év ingyenes szemüvegkeret szerviz, ha csavar vagy papucs probléma van, akkor ingyenesen cseréljük ezeket az alkatrészeket.

Megszokási garancia

Megszokási garancia

Ezzel a lehetőséggel az Ön pénze nem tud elveszni, a szemüvege nem landol a fiókban, ezt garantáljuk. Legjobb lehetőség a progresszív szemüveglencse kipróbálására, amennyiben nem tudja megszokni a vásárolt Hoyalux progresszív, Hoyalux beltéri-progresszív vagy NuluxActive egyfókuszú szemüveglencse használatát, a garanciális időn belül kicseréljük azt Önnek az alábbi lehetőségek valamelyikére.

Csere lehetőségek:

1 pár bifokális vagy 2 pár egyfókuszú lencsére vagy 1 pár magasabb kategóriájú progresszív lencsére (ebben az esetben csak az árkülönbséget szükséges megtéríteni)

Progresszív = Multifokális = Többfókuszú szemüveglencse

Szemüveglencse garancia

Szemüveglencse garancia

Amennyiben az Ön szemüvegén található felületkezelés állapota (minősége), rendeltetésszerű használat mellett, a garanciális időn belül minőségileg kifogásolhatóvá válik, akkor kicseréljük a lencsét az eredetivel megegyező dioptriára.

(a szemüveglencsék garanciája, függ a választott felületkezeléstől: 3 év garancia a Hi-VisionLongLife, Hi-VisionLongLifeBlueControl illetve a Hi-VisionLongLife UV Control ; 2év SuperHi-Vision ; 1 év garancia HardHi-VisionAqua , HoyaHardCoat, Zeiss felületkezelésekre: 2 év)

Pénzvisszafizetési garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Pénz visszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett, vagy ha nem tudja megszokni a progresszív/multifokális szemüveget. A garancia érvényes a HoyaMyStyle progresszív lencsére. Garancia időtartalma átvételtől számított 2 hónap.

Szemüvegkeret garancia

Szemüvegkeret garancia

Amennyiben szemüvegkeretével minőségbeli hiba történik, 6 hónapon belül azt ingyenesen cseréljük. Ha nincsen hozzá alkatrész, abban az esetben javítjuk.

Fényresötétedő elégedettségi garancia

Fényresötétedő elégedettségi garancia

Hoya Sensity fényresötétedő lencse vásárlása esetén, amennyiben Ön nem elégedett a vásárolt lencse működését illetően, a vásárlást követő 2 hónapon belül visszatérítjük a Sensity fényresötétedő opció árát, és kicseréljük a lencsét az eredetivel megegyező minőségű és korrekciós értékű fehér lencsére.

100% Kedvesség

100% Kedvesség

Személyre szabott látás gondozás mellett 100% figyelmet és kedvességet garantálunk. Nálunk nem egy sablon szerű folyamat része az ügyfél, hanem figyelünk a személyiségére, a számára egyedi legjobb megoldást kínájuk. Elkötelezettek vagyunk a tökéletes szemüveg készítése iránt, ezért mindent megteszünk ami szakmailag és emberileg elvárható. Megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást az Ön látás problémájára, egyéni optimalizált megoldásokat ajánlunk.

 *olvasó szemüveg dioptriára 6 hónap a garancia.

Érdeklődjön telefonon:

Image
Egy család, egy szívvel, egy lélekkel
40 éve az Önök tökéletes látásáért!
Nyitvatartás:
  • Hétfő - Péntek: 
  • Szombat:
  • Vasárnap:
2000 Szentendre, Sztaravodai út 54.

Területek