fbpx

H.-P.: 9.00 - 17.00 | Szo.: 9.00 - 13.00 | Vas.: Zárva

Kontaktlencsék

CooperVision

CooperVision

A CooperVision 1980 óta kínál kontaktlencséket a korrekcióra szorulóknak a világ minden táján. Több mint 100 országban vannak jelen világszerte. A CooperVision a világ egyik legnagyobb kontaktlencsegyártója. Az egyetlen olyan lencsegyártó cég, akik kizárólag csak kontaktlencsét gyártanak, így az innovációjukon a megélhetésük múlik. A magyar piacon a legnagyobb termék palettájuk van.
ACUVUE

ACUVUE

Az ACUVUE® márka átalakította a látáskorrekciót, 1988-ban bevezették a világ első puha egyszer használatos napi kontaktlencsét. Megfelelnek a legújabb technológiáknak és a legmagasabb minőségi követelményeknek. Így nem meglepő, hogy ACUVUE® kontaktlencsét sokan viselik világszerte.
Bausch + Lomb

Bausch + Lomb

1971-ben a Bausch + Lomb bevezette az első lágy kontaktlencsét és még mindig a legnagyobb globális szolgáltatója szemészeti termékeknek. Habár a termékek és az idők változtak, Bausch + Lomb mai napig elkötelezett az innováció és a minőségért.
Alcon

Alcon

Az Alcon több mint 65 éve világszerte meghatározó szerepet tölt be a szemészet területén. Alapítása óta vezető világvállalattá vált. Küldetése olyan innovatív termékek biztosítása, amelyek a jobb látás elérésével megnövelik az életminőséget.

Érdeklődjön telefonon:

Image
Egy család, egy szívvel, egy lélekkel
40 éve az Önök tökéletes látásáért!
Nyitvatartás:
  • Hétfő - Péntek: 
  • Szombat:
  • Vasárnap:
2000 Szentendre, Sztaravodai út 54.

Területek