fbpx

H.-P.: 9.00 - 17.00 | Szo.: 9.00 - 13.00 | Vas.: Zárva

Szakértői Blog

Optikán belüli újdonságokról, érdekességekről olvashat.

ÚJDONSÁG  - Tom Ford szemüvegkeretek
Egy igazi ikonikus márkát kezdtünk el forgalmazni.
Ezek a Tom Ford szemüvegkeretek! Két szóval megfogalmazva: Stílus és Minőség
 
A Tom Ford szemüveg márka 2005-ben indult útjára, amikor a nevét viselő tervező, Tom Ford, elindította saját divatmárkáját. Tom Ford neve azóta szinonimája lett a luxusnak és az eleganciának a divatvilágban. A szemüvegkollekciója is hamar népszerűvé vált, és az exkluzív design és kiváló minőség révén számos híresség és divatkedvelő keresi az általa tervezett szemüvegkereteket.
 
A Tom Ford neve már önmagában is egyet jelent a luxussal és az exkluzivitással, és a szemüvegkollekciója sem kivétel. A Tom Ford szemüvegkeretek kifinomult designnal és kiváló minőségű anyagokkal hódítanak. 
Image
A márka egyedi stílusa a klasszikus és modern elemek harmonikus elegyítésében rejlik. A szemüvegek formatervezése kiemelkedő, kihasználva a különféle anyagok, színek és részletek gazdagságát. A keretek kialakításában érvényesül a precizitás és a részletek iránti figyelem, amelyek minden egyes darabot egyedivé tesznek.
 
A Tom Ford nemcsak a külső megjelenésre, hanem a viselők kényelmére is odafigyel. A kiváló minőségű anyagok és a prémium kivitelezés garantálja, hogy a szemüveg nemcsak divatos, hanem tartós és kényelmes is.
 
Végül, de nem utolsósorban, a Tom Ford szemüvegek ikonikus márkajelzése, a subtilis logó, hozzájárul a státusz és elegancia kifejezéséhez. Ezek a szemüvegkeretek tehát nem csupán optikai eszközök, hanem egyfajta stíluskifejezés és luxusmegnyilvánulás is egyben.
 
Gyertek be nézzétek meg :)

Érdeklődjön telefonon:

Image
Egy család, egy szívvel, egy lélekkel
41 éve az Önök tökéletes látásáért!
Nyitvatartás:
  • Hétfő - Péntek: 
  • Szombat:
  • Vasárnap:
2000 Szentendre, Sztaravodai út 54.

Területek