fbpx

H.-P.: 9.00 - 17.00 | Szo.: 9.00 - 13.00 | Vas.: Zárva

Szakértői Blog

Optikán belüli újdonságokról, érdekességekről olvashat.

Hi-Vision Meiryo Szemüveglencse réteg a váratlan helyzetekre is.

Innovatív réteg

– Kiváló tisztaság, amely még tovább tart!2
– Kategóriáján belül a legtartósabb felület3
– A legnagyobb versenytárs vezető felületkezelésénél akár 2,5x jobb karcállósággal rendelkezik4
– A legnagyobb versenytársak vezető felületkezeléseinél több, mint 5X hosszabb ideig marad könnyen tisztítható9

– Kivételes tisztaság, 56%-kal alacsonyabb tükröződéssel2
– A Hi-Vision Meiryo réteggel ellátott 1.50 törésmutatójú alapanyagból készült alaplencse UV400 szűrővel rendelkezik.6

Minek köszönhető a Hi-Vision Meiryo rendkívüli tartóssága?3

A lehető legjobb minőségű felületkezelés kifejlesztése iránti elkötelezettségünk vezetett a LongLife Index értékelési módszer kifejlesztéséhez.


A LongLife Index a tükröződéscsökkentő réteggel ellátott szemüveglencsék teljesítményének és tartósságának mérésére szolgál. Az értékelési módszer öt, az iparági szabványoknál szigorúbb tesztből áll, biztosítva a HOYA minőségi garanciáját a látszerészek és a vásárlók számára a hosszú élettartamú tükröződéscsökkentő rétegekre.

A HOYA által kifejlesztett LongLife Index saját munkaszabványként szolgál a lencsefelületek minőségének és tartósságának értékelésére. A szigorú teszteken való megfelelés garantálja, hogy a felületkezelés megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és képes ellenállni különféle élethelyzetekben és szélsőséges körülmények között is.

Image

Cseppteszt - könnyű tisztíthatóság és vízállóság
A lencséket akár 10 000-szer is áttörlik papírral, majd vízcseppek segítségével megmérik, hogy mennyi víztaszító réteg marad rajtuk.


Sandpit-teszt (HOYA Bayer-érték) - kopásállóság
A lencséket egy kaviccsal és homokkal teli edénybe helyezik, és 800-szor erőteljesen megrázzák.

Acélgyapot teszt - ellenállás a durva karcolásokkal szemben
Súlyozott szénacél gyapjúval átkefélik a lencse teljes felületét.

Sütőpróba - hőállóság
A lencsék hőállóságát 95 °C feletti hőmérsékletű, laboratóriumi minőségű sütőben tesztelik.

Extrém időjárási teszt - időjárásállóság
A lencséket - magas hőmérsékleten - ismétlődő ultraibolya fény és nedvesség hatásainak teszik ki - a zord egyenlítői éghajlat tulajdonságainak megfelelően.

Fejlett többrétegű technológia a szemüveglencse védelmét biztosító tulajdonságok legkiegyensúlyozottabb kombinációja érdekében

A lencse kivételes ellenálló képességét és védelmét biztosító számos réteg kombinációjának köszönhetően a Hi-Vision Meiryo felületkezelés úgy lett kifejlesztve, hogy a szemüveglencse hosszú távon képes legyen megőrizni tisztaságát.

A Hi-Vision Meiryo technológia alkalmazásával a lencsék kivételes minőséget és tartósságot képviselnek. Ez a technológia magában foglalja a vízfoltok kialakulását megakadályozó szuperellenálló víztaszító réteget és a por- és szennyeződéstaszító antisztatikus réteget.

A HOYA összetett rétegkezelési módszerének alkalmazásával az egyes rétegek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ami kivételes tisztaságot és páratlan, hosszan tartó teljesítményt eredményez.

Image

Bemutatjuk a legmodernebb prémium felületkezelésünket1

A Hi-Vision Meiryo a HOYA legújabb, legmodernebb és legmagasabb minőségű prémium felületkezelése, mely egyedülálló innovációt képvisel. A kivételes tisztaság, karcállóság és UV-védelem leghatékonyabb kombinációjának köszönhetően, a Hi-Vision Meiryo garantálja a kivételes tisztaságot, hosszú távú lencsevédelmet és a kristálytiszta látást.

Bemutatjuk a legmodernebb prémium felületkezelésünket1

A Hi-Vision Meiryo a HOYA legújabb, legmodernebb és legmagasabb minőségű prémium felületkezelése, mely egyedülálló innovációt képvisel. A kivételes tisztaság, karcállóság és UV-védelem leghatékonyabb kombinációjának köszönhetően, a Hi-Vision Meiryo garantálja a kivételes tisztaságot, hosszú távú lencsevédelmet és a kristálytiszta látást.

A Meiryo jelentése tisztaság

A Meiryo név eredete a japán „tisztaság” szóból származik, amely egyidejűleg utal a HOYA japán gyökereire és a réteg kivételes technológiai tulajdonságaira. A Meiryo név összefoglalja a hosszú távú tartósságot és a kivételes tisztaságot, amit ez a réteg képvisel.

Image
Image
Image

A kép csak illusztráció

Réteg összehasonlítás

Image

Hi-Vision SUN Pro és Hi-Vision Back AR rétegek kizárólag színezett lencsékre érhetőek el!

* HOYA-adat. 1.50 UV megfelelési hivatkozás. 2022. szeptember. A hivatkozás az ISO 8980-3:2022 szabvány szerinti belső értékelé-
sen alapul, és a HOYA márkájú műanyag lencsékre vonatkozik, kivéve az 1.50 törésmutatójú szabvány lencséket. A következő HOYA

lencsék megfelelnek a legszigorúbb AS/NZS 1067.1:2016 szabványnak a 100%-os védelem tekintetében: 1.50 UV, 1.53, 1.60, 1.67 és 1.74.

Hivatkozások
1. HOYA-adat. Termékértékelési jelentés - Hi-Vision Meiryo. 2023. március. A Hi-Vision Meiryo több mint 45%-kal magasabb eredményt ért el a LongLife Index értékelésben a fő versenytárs legjobb rétegéhez képest.
2. HOYA-adat. Termékértékelési jelentés - Hi-Vision Meiryo. 2023. március. A Hi-Vision Meiryo kivételes vizuális tisztaságot mutat az összes vizsgált versenytárs réteghez képest. 56%-kal alacsonyabb
visszatükröződési arány, mint a fő versenytárs legjobb felületkezelésénél, ami kivételes átlátszóságot eredményez.
3. HOYA-adat. Termékértékelési jelentés - Hi-Vision Meiryo. 2023. március. Egyetlen tesztelt versenytárs lencse sem érte el a HOYA-val azonos teljesítményértékeket a HB és az SWSC teszteken együttesen.
4. HOYA-adat. Termékértékelési jelentés - Hi-Vision Meiryo. 2023. március. Összehasonlítva több versenytárs felületkezelésével, beleértve a fő versenytárs legjobb felületkezeléseit. Átment a 2,5 kg-os SWSC
(acélgyapot) teszten, amikor a legtöbb tesztelt versenytárs szemüveglencse nem ment át az 1 kg-os SWSC teszten.
5. A Hi-Vision Meiryo a legnagyobb versenytárshoz képest több, mint 10x nagyobb víztaszító teljesítményt nyújt.
6. HOYA-adat. 1.50 UV megfelelési hivatkozás. 2022. szeptember. A hivatkozás az ISO 8980-3:2022 szabvány szerinti belső értékelésen alapul, és a HOYA márkájú műanyag lencsékre vonatkozik, kivéve az 1.50
törésmutatójú szabvány lencséket. A következő HOYA lencsék megfelelnek a legszigorúbb AS/NZS 1067.1:2016 szabványnak a 100%-os védelem tekintetében: 1.50 UV, 1.53, 1.59 CBF, 1.60, 1.67 és 1.74.
7. HOYA-adat. Termékértékelési jelentés - Hi-Vision Meiryo. 2023. március. Hi-Vision Meiryo tartósabbnak bizonyult, mint a fő versenytársak felületkezelései. 56%-kal alacsonyabb visszatükröződési arány, mint
a fő versenytárs legjobb felületkezelésénél, ami kivételes tisztaságot eredményez. A Hi-Vision Meiryo a legközelebbi versenytársakhoz képest akár 5x nagyobb víztaszító teljesítményt biztosít (WCA nagyobb,
mint 100°), ami hosszabb ideig tartó tisztaságot eredményez.
8. HOYA-adat. Termékértékelési jelentés - Hi-Vision Meiryo. 2023. március. A Hi-Vision Meiryo szennyeződés taszító és könnyen tisztítható, a réteg tartós víztaszító tulajdonságának és a felület simaságának
köszönhetően.
9. HOYA-adat. Termékértékelési jelentés – Hi-Vision Meiryo. 2023. március. A Hi-Vision Meiryo 5x nagyobb víztaszító teljesítményt biztosít az összes vizsgált versenytárs réteghez képest.

Érdeklődjön telefonon:

Image
Egy család, egy szívvel, egy lélekkel
41 éve az Önök tökéletes látásáért!
Nyitvatartás:
  • Hétfő - Péntek: 
  • Szombat:
  • Vasárnap:
2000 Szentendre, Sztaravodai út 54.

Területek